Αθήνα : admissions@ieknewyork.gr +30 210- 8216612   Θεσσαλονίκη : inythess@ieknewyork.gr +30 2310-889879

IIEKNEWYORKCOMPASSsmallΜε την δύναμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε ως φυσική συνέχεια μιας 25ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης. Κατάκτησε την Ελληνική και την Παγκόσμια αγορά εργασίας, με σιγουριά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ποιοι Είμαστε:

Το ΙΙΕΚ New York έχει λάβει άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων τον Σεπτέμβριο του 2014 (υπ.αριθ.10698/12-9-2014 – ΦΕΚ Β/2575/26-9-2014). Ανήκει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο του New York College, έναν όμιλο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που, σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, προσφέρουν ποιοτική πολυπολιτισμική εκπαίδευση στην Ελλάδα από το 1989, στην Τσεχία (University of new York Prague) από το 1998 και στην Αλβανία (University of New York Tirana) από το 2002.

Το ΙΙΕΚ New York είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδευτές με υψηλά επιστημονικά προσόντα. Οι άνθρωποι μας είναι στελέχη, στην πλειονότητά τους με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, με επαγγελματική εμπειρία και μεράκι για το αντικείμενο της εργασίας και της διδασκαλίας.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι άρτια εξοπλισμένες με τον απαραίτητο τεχνολογικό και διδακτικό εξοπλισμό, και βρίσκονται στο Σύνταγμα και την Καλλιθέα.

11 τομείς σπουδών και 58 σύγχρονες ειδικότητες είναι εδώ για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Καλώς ήρθες στο ΙΙΕΚ New York!

Save

Save

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
ΜΙΑ
ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΟΕΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ!