Αθήνα : admissions@ieknewyork.gr +30 210- 8216612   Θεσσαλονίκη : inythess@ieknewyork.gr +30 2310-889879

Αγαπητοί μου φίλοι,

Σας καλωσορίζω στο ΙΙΕΚ NEW YORK, μία νέα επέκταση του Ομίλου New York College, του μεγαλύτερου και ταχύτερα αναπτυσσόμενου διεθνή οργανισμού με αξιόπιστη παρουσία σε πέντε ευρωπαϊκές πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Τίρανα και πολύ σύντομα στο Λονδίνο.

Ο Όμιλος New York College ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα σε συνεργασία με το  Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης State University of New York, Empire State College. Από τότε μέχρι σήμερα, 26 ολόκληρα χρόνια έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες φοιτητές οι οποίοι βρήκαν αμέσως εργασία σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες είτε ίδρυσαν τις δικές τους επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, καταφέραμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας εντός και εκτός Ελλάδας και παράλληλα καθιερώσαμε σταθερές συνεργασίες με φημισμένα πανεπιστήμια για τη παροχή προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας.

Οι εκρηκτικές εξελίξεις στις επιστήμες και την τεχνολογία καθιστούν την απαίτηση για εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική κατάρτιση απαραίτητη προϋπόθεση για σταθερή εργασία, επαγγελματική επιτυχία, και κατ’ επέκταση κοινωνική αναγνώριση και ποιότητα ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο αλλαγών, ο Όμιλος New York College αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του μέσω των συνεργασιών του με καταξιωμένα πανεπιστήμια, φορείς επαγγελματικής εκπαίδευσης στο εξωτερικό, εταιρίες και οργανισμούς και καθηγητές εγνωσμένου κύρους και πανεπιστημιακής εξειδίκευσης προχώρησε στην ίδρυση του ΙΙΕΚ New York.

Ο σκοπός του ΙΙΕΚ New York είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες, αλλά και ώριμους επαγγελματίες να εξασφαλίσουν πιστοποιημένα προσόντα ανάλογα με την ειδικότητα της επιλογής τους, να αποκτήσουν ή και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να επιταχύνουν την ένταξή τους ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, καθώς επίσης να προλάβουν και να ανταποκριθούν στις ραγδαίες εξελίξεις στο αντικείμενο της ειδικότητάς τους.

Πρώτο μέλημά μας είναι η ποιοτική κατάρτιση, με την παροχή αξιόπιστων προγραμμάτων σπουδών. Σίγουρος δρόμος που οδηγεί στην επιτυχία.

Σας προσκαλώ να μας επισκεφθείτε αλλά και να ξεφυλλίσετε τις επί μέρους σελίδες της ιστοσελίδας του ΙΙΕΚ New York και να διαλέξετε μέσα από 10 εκπαιδευτικούς τομείς και 39 ειδικότητες το μέλλον που σας ταιριάζει, το μέλλον που σας αξίζει !

Θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας.

Ηλίας Φούτσης

Πρόεδρος του Ομίλου NEW YORK COLLEGE.

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
ΜΙΑ
ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΟΕΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ!