Αθήνα : admissions@ieknewyork.gr +30 210- 8216612   Θεσσαλονίκη : inythess@ieknewyork.gr +30 2310-889879

Επίσκεψη στο THE MET HOTEL

07

Οι φοιτητές του τομέα τουρισμού του IEK New York, στα πλαίσια της εκπαίδευσης, ξεκίνησαν τη νέα τους ακαδημαϊκή χρονιά με τις πρώτες πολύ σημαντικές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες τουριστικές μονάδες της πόλης μας. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό επισκέφτηκαν πριν λίγες ημέρες το πανέμορφο «The Met Hotel». Το ξενοδοχείο που πριν λίγους μήνες είχαμε τη χαρά να κάνουμε την αποφοίτηση των φοιτητών του New York College με μοναδικό τρόπο.

16

Οι σπουδαστές του INY Thessaloniki, υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών του ΙΕΚ και των Διευθυντικών Στελεχών του ξενοδοχείου, είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούν σε όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να γνωρίσουν από κοντά όλες τις θέσεις εργασίας, να νοιώσουν τους ρυθμούς λειτουργίας ενός αναγνωρισμένου και πετυχημένου 5άστερου ξενοδοχείου, να μάθουν χρήσιμα πράγματα και να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια την επιτυχία που έχουν μέσα στην κρίση αξιόλογες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό.

12

Το ΙΕΚ NEW YORK αποτελεί το μοναδικό ιδιωτικό ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης, το οποίο προάγει τα αμερικάνικα πρότυπα εκπαίδευσης και βοηθά τους σπουδαστές να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία κατάλληλης και ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής κατάρτισης και στις ειδικότητες του κλάδου τουρισμού.

10

Τα μαθήματα, λοιπόν, των φοιτητών μας ξεκίνησαν και είναι αλήθεια, πως τους περιμένει ένα φανταστικό ταξίδι, μέσω πολλών επιμορφωτικών επισκέψεων χάριν της ποιοτικής κατάρτισης που μόνο ο όμιλος ΝΥ παρέχει και των μοναδικών σοβαρών συνεργασιών που εδώ και δεκαετίες έχει.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
ΜΙΑ
ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΟΕΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ!