Αθήνα : admissions@ieknewyork.gr +30 210- 8216612   Θεσσαλονίκη : inythess@ieknewyork.gr +30 2310-889879

Επίσκεψη στο Colors Hotel

episkepsi-colors-hotel01

Οι φοιτητές του τομέα τουρισμού του IEK New York, στα πλαίσια της εκπαίδευσης, ξεκίνησαν τη νέα τους ακαδημαϊκή χρονιά με τις πρώτες πολύ σημαντικές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μεγάλες τουριστικές μονάδες της πόλης μας. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό επισκέφτηκαν πριν λίγες ημέρες το «Colors Hotel». Το νέο μικρό και ιδιαίτερο 4άστερο ξενοδοχείο πόλης.

12

Οι σπουδαστές του INY Thessaloniki, υπό την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών του ΙΕΚ και των Στελεχών του ξενοδοχείου, είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούν στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να γνωρίσουν από κοντά τις θέσεις εργασίας, να νοιώσουν τους ρυθμούς λειτουργίας ενός νέου και ιδιαίτερου 4άστερου ξενοδοχείου πόλης και να μάθουν χρήσιμα πράγματα σχετικά και με την πορεία των ξενοδοχείων πόλεων.

08

Το ΙΕΚ NEW YORK αποτελεί το μοναδικό ιδιωτικό ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης, το οποίο προάγει τα αμερικάνικα πρότυπα εκπαίδευσης και βοηθά τους σπουδαστές να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία κατάλληλης και ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής κατάρτισης και στις ειδικότητες του κλάδου τουρισμού.

04

Τα μαθήματα, λοιπόν, των φοιτητών μας εξελίσσονται μέσω της πράξης και είναι αλήθεια, πως τους περιμένει ένα φανταστικό ταξίδι, μέσω πολλών επιμορφωτικών επισκέψεων χάριν της ποιοτικής κατάρτισης που μόνο ο όμιλος ΝΥ παρέχει και των μοναδικών σοβαρών συνεργασιών που εδώ και δεκαετίες έχει.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ
ΜΙΑ
ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΟΕΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ!